Help

 

Ons doel is het leveren van software die direct goed werkt zodat wij onszelf zo snel mogelijk overbodig maken en  langdurige kostbare nazorg wordt voorkomen. Vele succesvolle afgeronde projecten hebben aangetoond dat we dit waar kunnen maken.

 

 

Wij staan voor u klaar

RemoteSupportWij willen dat u met onze software te allen tijde uw werk goed kunt uitvoeren. Indien nodig kunt u daarbij terug vallen op ons. Vaak maken wij hierbij gebruik van software voor hulp op afstand, zodat uw problemen snel verholpen kunnen worden. Natuurlijk kunnen wij ook langs komen op locatie.

 

Werkwijze

Voor het bijhouden van problemen maken wij gebruik van een incidentmanagement systeem. Een melding krijgt bij ons een uniek incidentnummer. Dit nummer wordt bevestigd aan u en u kunt op onze website de status van het incident volgen. Wij onderscheiden de volgende categorieën in meldingen:

- nieuwe wensen

- aanpassingsverzoeken

- vragen

- storingen

In het geval van storingen en vragen met een hoge prioriteit gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om het probleem te verhelpen. Meldingen zonder grote urgentie (normale prioriteit) worden ingepland. Nieuwe wensen en aanpassingsverzoeken worden periodiek geëvalueerd, en waar nodig uitgediept. Na goedkeuring worden de activiteiten ingepland en uitgevoerd.